onsdag 22 oktober 2008

Segt


Idag var det verkligen segt att skriva. Jag är jättetrött och känner mig väldigt omotiverad. Två scener lyckades jag i alla fall klämma ur mig.

Imorgon ska jag gå och lyssna på bokhoran Johanna Lindbäck som också är en skrivande gymnasielärare (skillnaden är att hon blivit utgiven). Johanna är i Lund i samband med Litteralund som är en bokfestival för barn och unga och jag ska gå dit med min klass!


IDAG:
Sidor: 124
Ord: 33 817

2 kommentarer:

maria sa...

Hej Frida!
Nu har jag plöjt igenom ditt bokmanus efter att äntligen ha fått det! Har hittat lite stavfel men förmodligen har andra redan hittat dem innan mig så det är säkert redan ändrat.. Annars var den jättebra, men det vet du ju redan! :) Nu är det bara 3 veckor och förhoppningsvis 5.8 kilo kvar tills jag står på scen inför publik på Café Opera i Stockholm! Woho. Det är pirrigt, nervöst, läskigt och fruktansvärt rooooligt. Kramar

FRIDA sa...

Hej Maria!

Vad roligt att du läst Stormnatt och att du tyckte om den! Ja det blir såklart en del småfel när man skriver en så stor textmassa på en gång. Ofta faller en bokstav bort här och där, typ "klocka var tio".

Vad roligt med ditt uppträde! Kan du inte skicka adressen till din blogg igen så ska jag försöka länka idag (om jag hinner)?

Kram Frida