fredag 14 november 2008

Glögg


På väg hem från jobbet i går köpte jag två flaskor glögg. Det kan tyckas normalt att köpa två flaskor glögg i dessa tider, men vad säger ni om jag berättar att de två flaskorna kommer jag själv att sänka den närmaste veckan. Japp, det är precis som ni tror, jag har blivit glöggberoende. Visserligen rör det sig bara om tvåprocentig glögg, men ändå. Just nu kan jag inte förreställa mig livet utan en het, rykande kopp glögg /(eller två) varje kväll.

Jag säger bara:

"All I need is glögg, all I need is glögg, all I need is glögg, glögg, glögg is all I need."

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det är tjuvstart!

Men jag är bara avundsjuk för min sambo förbjuder mig att börja med julmusik, glögg och pepparkakor innan första advent! :-)

FRIDA sa...

Hej Maria!

Jag hade aldrig kunnat hålla mig till första advent - även om jag överväger det varje år. Dock brukar jag vara rätt trött på glögg och pepparkakor någon gång i mitten av december, men då finns det så mycket annat trevligt att njuta av. Just nu är allt så mörkt och kallt att man behöver muntras upp!

Gud vad jag längtar tills jag har tid att baka saffransbiscotti, det är så jäkla gott och juligt!

Kram Frida

Mina projekt sa...

ha ha vad roligt - jag är exakt likadan själv. Är stoooorkonsument av glögg! Har hittills fått i mig tre flaskor (vanlig alkoholfri)och det blir säkert tio (!) till innan vintern är slut. Under veckan köpte jag dessutom vinglögg. Den ska jag smutta på ikväll.

Ha det bra!

kram
Karina

ps. Det ska bli roligt att höra mer om vad du får för respons på ditt manus! Själv har jag precis gjort klart första utkastet på min "bok". Men det lär ta många månader innan jag har skrivit helt färdigt.

Anonym sa...

Du har övertalat mig. Nu är det jag som går och handlar lite glögg och muntrar upp mig i mörkret. :-)

Mmm, saffransbiscotti! Har du något bra recept?

Trevlig helg!

Kram Maria

FRIDA sa...

Hej Maria och Karina!

Hade det inte varit för glöggen, pepparkakorna, julstjärnorna och alla ljus så vet jag inte om jag hade överlevt vintern ;-)!

Karina, jag tror jag har glömt att fråga vad din bok handlar om. Kan man få en liten "baksidetext"?

Jag ska försöka lägga upp receptet på saffransbiscotti! Jag tror det är Leilas jag använde förra året och det blev sjukt gott!

Kram Frida

Mina projekt sa...

Hej igen!

Jag ska göra en sammanfattning av min historia och lägga ut på min blogg, kommer om några dagar!

kram
Karina