söndag 23 november 2008

Svar!


I förra veckan skrev jag till Rikskriminalpolisen för att ställa frågor om utlämningsavtal. Mitt mail vidarebefordrades till "Ministry of Justice" och nu har jag fått svar på mina frågor.

Jag blev verkligen förvånad över att de dels skrev tillbaka så snabbt och dels tog min fråga på allvar. Naturligtvis berättade jag att jag skrev en bok och jag tycker att det är fantastiskt att de tog sig tid att svara. Med tanke på hur många det är som skriver deckare i dessa tider så har de kanske varit tvungna att anställa en person för just detta ändamål (vem vet?).

I also wonder if I have any visitors that are non-Swedish-speakers? Would you like me to write some of my comments in English? When I looked at the list of people visiting my blogg I realized that quite a few were from other countries than Sweden. Please let me know by posting a comment!

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Coolt! :) Men du får inte skriva en sådan rubrik - jag trodde ju att det var förläggaren som hade svarat redan. Jag hann fantisera fram att hon hade läst och läst hela helgen och nu kastat sig över sin mobil och ringt till dig och sagt "henne ska vi ha!"

En liten gissning är att de utländska besöken på bloggen är svenskar boendes utomlands. Jag har några sådana på min.

ylva sa...

hej! bäst att ge sig till känna då ;). om det är besök från de senaste dagarna så är väl åtminstone en av dem jag :). svensk, men bor utomlands. hittade hit av en slump häromdagen och nu måååste jag bara få läsa att boken blir publicerad :)!

önskar all lycka!

FRIDA sa...

Hej Pernilla och Ylva!

Oj, tänkte inte på att rubriken kunde ge sådana associationer! Jag fantiserar dock om samma sak och tänker hålla ett öga på mobilen varje vaken sekund (förra gången jag väntade på samtal från förläggaren tog jag tom med mig mobilen in på toaletten!).

Aha, utlandssvenskar! Det är ju jätteroligt, då behöver jag kanske inte anstränga mig och skriva på utländska!

Kram Frida