torsdag 18 december 2008

Orkeslös


Idag är en sådan dag då jag inte orkar någonting.

Vi har haft mys- och lekdag i skolan och jag har spelat fotboll med våra elever från 9 till 14. Det har varit jättekul men jag har så ont i kroppen att jag knappt kan röra mig. Snacka om att man känner sig gammal.

3 kommentarer:

ML sa...

Vet pricis hur du känner! Spelade volleyboll med gymnasieeleverna i dag. Tror dock att morgondagen blir värre, träningsverken kommer att förvandla mig till en stel 79åring!/Mimmi

Pernilla sa...

Jag instämmer. Men jag har inga elever att skylla på - än. Håller på att bli sinnessjuk av att vårda kliande vattkoppstjej. Var också på nya jobbet och skrev på idag och fick veta att en sjua jag ska ha i spanska består av 27 elever. PUST. De är tydligen inte helt motiverade heller, läste jag mellan raderna.. Puh.

FRIDA sa...

Hej!

Mimmi, jag vet precis hur du känner dig!

Pernilla. 27 elever! Det var en klass i största laget, men du kommer säkert att lösa det på något sätt. Jag har det rätt lyxigt med små klasser och motiverade elever. På ett sätt ärd et väl rätt skönt att börja i januari, skulle du inte trivas gäller det ju bara en trmin och du kan genast börja leta efter nya tjänster!

Kram Frida