torsdag 15 januari 2009

Upp och ner, ner och upp


Min nuvarande arbetsplats ligger en trappa upp. Dock är det delade kontoret så litet att jag inte får plats med böcker och annat material. Dessutom undervisar jag i fem olika klassrum och mitt material är utspritt över hela skolan. Dessa klassrum ligger på tre olika våningsplan.

Vem behöver Friskis & Svettis?

5 kommentarer:

Erik sa...

Hej Frida!

Lite härlig feelgood nu på torsdagseftermiddagen:

http://www.youtube.com/watch?v=026FoR-zsH4

Så underbar

kram
Eroll

FRIDA sa...

Hej Erik!

Den var fin.


Kram Frida

Pernilla sa...

Känner igen rännandet. I min förra skola hade jag EGET klassrum. HÄr har jag också en massa olika. Dock är skolan i enplan (liten skola) men jag är redan (efter en vecka) trött på att släpa runt allt. Alla lexikon är ju sådär kul att ta med...

Anonym sa...

Känner igen det där från min VFU. Där jag får hoppa in och vicka nu har de flesta lärare ett eget klassrum där de dessutom har sina grejer. Vilken dröm! Enda springet blir till fikarummet för kaffe.

FRIDA sa...

Hej!

Pernilla, åh vad det låter bra. När vår skola är ombyggd kommer vi också mest vara på ett plan. Jag ser verkligen fram mot det!

Sagoslott, vilken dröm att ha ett eget klassrum. Bara tanken på att ha allt material tillgängligt gör mig rusig av lycka. Behöver jag en karta, då finns den där. Vill vi slå upp något är ordböckerna på plats och när vi vill använda färgpennor har jag ett eget lager. Tänk vad mycket tid och energi vi hade kunnat spara.


Kram Frida