lördag 18 april 2009

Singstar


Vi hade personalfest igår och det var så roligt. Musikläraren hade ordnat Singstar och vi tillbringade större delen av kvällen med att sjunga gräsligt högt. Alla var med och skrålade. Det är verkligen roligt när man har aktiviteter som alla kan vara med på!

Jag smet ut en halvtimme innan larmet gick på eftersom jag var tvungen att hinna med en buss. Jag måste dock erkänna att jag är lite orolig att de andra inte städade upp det sista och tog sig ut i tid.

Jag har precis ätit den ultimata "dagen efter frukosten", en quesadilla (varm tortilla med smält ost) fylld med kalkonskinka, stekt ägg och ketchup, och nu hoppas jag att min make snart kan slita sig från sin C-uppsats så att vi kan gå ut i solen!

4 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Det var längesedan du uppdaterade oss på dina projekt. Jag är extreeemt nyfiken på hur der går.

Kram Åsa

Therese sa...

Men hallihallå! Jag har ju försökt få dig att uppskatta Singstar flera gånger, in vain. Vad var det musikläraren hade som inte jag lyckades med? :P

Frida sa...

Hej Åsa!

Allting ligger på is just nu pga mycket på jobbet och det underbara vädret. Jag har ingen ork att engagera mig för tillfället, men det kommer ett inlägg om det snart ;D!

TW, jag uppskattade visst Singstar hemma hos dig. Det är ju jättekul (och det var tur att jag hade lite erfarenhet sedan innan så att jag kunde sopa banan med alla de spydiga, manliga lärarna som trodde att de skulle vinna som vanligt, HA!).

Kram Frida

Anonym sa...

Har aldrig testat singstar men det låter kul!
Hoppas du kom ut en sväng i solen, jag har varit ute hela dagen och känner att huden i ansiktet stramar... aj aj.

kram
Karina