lördag 9 maj 2009

Tjejkväll

Igår var jag ute på en mycket trevlig tjejkväll.

Vi åt middag på Italia och gick sedan till Stortorget för att ta en drink.

Vi beslöt också att vi ska försöka träffas en gång i månaden. Eftersom vi redan är medlemmar i flera bokcirklar kom vi fram till att vi, varje gång vi träffas, ska prova olika restauranger och betygsätta dem istället. Det låter väl jättekul ;D!

Tjejer: gå in och betygsätt maten. Vad är maxbetyget, fem cocktails?



Strawberry Daiquiri - behöver jag säga mer?



Dessert på italienska.



Jag dricker nog hundratals liter te varje år, men jag har aldrig tidigare serverats en tepåse gjord av tyg.

3 kommentarer:

FRIDA sa...

Italia

Jag åt en pastarätt med kyckling, tomat, grädde och paprika, drack ett glas husets vita, åt italiensk glass och drack te.

God och prisvärd mat. Himmelsk dessert som bestod av italiensk glass. Mysig lokal, dock något trång. Trevlig personal och service. Generöst med mat, tillbehör, vatten mm.

BETYG: 4 AV 5 cocktails

Kristin sa...

Hej!

Jag åt kalvfile med tryffelkräm, svamp, grädde, paprika och pasta i efterhand visade det sig att detta var ett MKT bra val! Till efterrätt blev det panna cotta gjord på vit choklad med svarta vinbär, dock var panna cottan inte som jag mindes den...
Bra perosnal, lite trångt vid bordet, mysig miljö och trevliga samtalsämnen.

Slutbetyg 3,5

Therese sa...

Italia

Jag åt också pasta med kalvfilé till huvudrätt (med tryffelkräm, svamp, grädde och paprika). Inte det godaste jag ätit, men gott!

Vitchoklad-pannacotta med bär till efterätt var också godkänd, men i mitt tycke var den var lite för fast i konsistensen. Jag är nog mer förtjust i pannacotta utan chokladen.

Italia är trevligt med bra personal om än lite trångt vilket medför att det är väl lätt att avlyssna samtalen vid borden intill. Det kan vara en klar fördel om man är ett par som träffats för mycket och behöver input, men är inte riktigt lika kul när man är ett tjejgäng som behöver prata av sig.

Sammantaget var det förstås sällskapet som gjorde kvällen riktigt minnesvärd! Italia får... usch vad svårt! Okej... 3 ++