onsdag 8 juli 2009

Shoppingfynd

Oj vad svårt det var att visa kläderna på kort. Det ser inte alls lika bra ut som i verkligheten, är det såhär jag egentligen ser ut? Hmm. Mystiskt.


Svart kjol med överlappande chiffonglager som förmodligen inte kommer till sin rätt på bilden.Den lilla svarta.Jättesöt klänning från Gina.

5 kommentarer:

Maria sa...

Ha på dig den där lilla svarta när din make kommer hem! Du var görsnygg i den! :-)

Frida sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Frida sa...

Hej Maria!

Tack, vad gullig du är :D!

Du gav mig faktiskt en idé. Har du sett "How to look good naked"? Det är ett TV-program som visar vilken felaktig bild de flesta kvinnor har av sig själva och att över 80% inte är nöjda med sina kroppar. När kvinnorna, utan att veta om det, visas upp för andra är "åskådarna" jättepositiva och säga mycket snälla (och sanna) saker om kvinnornas kroppar.

Tänk om det fanns ett sådant nätverk där man t.ex. kunde lägga upp bilder på sig själv innan man går ut och få lite positiv feedback så man känner sig mer säker.

Hmm. Kanske vore något det...

Kram Frida

Maria sa...

Frida!

Vilken otroligt bra idé! Jag skulle lätt vilja vara med i ett sånt nätverk.

Du som har så mycket fritid, utöver jobbet, städa, diska, umgås med man och vänner, skriva tre romaner per år osv osv, skulle väl kunna dra igång en sån sajt? ;-)

Kram Maria

Frida sa...

Hej Maria!

Jag ska absolut tänka på det ;D. Jag tycker att det borde finnas fler nätverk för kvinnor där man kan stötta/hjälpa varandra på olika sätt. Jag vet bara hur mycket det hade betytt för mig om jag hittade en mentor som kunde hjälpa mig med författarskapet.

Kram Frida