söndag 11 oktober 2009

Ny bok

I helgen har jag börjat skriva på en ny deckare i min Stormserie. Boken har ännu inget namn, men historien är så spännande att jag knappt kan sluta tänka på den.

Jag överväger att skicka in det första kapitlet till Forums deckartävling, men vi får se. jag har aldrig varit särskilt mycket för tävlingar.


IDAG:
Ord: 3291

2 kommentarer:

Mokzan sa...

Spännande! Visst är det jobbigt när idéerna bara flödar och man blir helt stressad för man hinner inte med, men samtidigt helt underbart att vara inne i ett kreativt flow. Jag är också inne i en sådan period där det fullständigt snurrar i skallen av diverse projekt, jag har en idé om en alternativ faktabok runt ett visst speciellt ämne (inte redo att avslöja) fina konstnärliga foto, recept innehållande det ämnet osv. Samtidigt har jag en massa pysselprojekt och jag vet inte vad, får snart anställa folk som hjälper mig bena upp och beta av allt, jag lider av inre stress, kan man bli sjuksriven för sånt... =)

Frida sa...

Hej Mokzan!

Vad kul! Ja det är jättehärligt när man bara går och längtar efter att få skriva.

Jag har läst att när det gäller faktaböcker så kan det vara en idé att kontakta förlag i förväg och berätta om sin bokidé. Tydligen kan förlag vara intresserade av att köpa en faktabok innan den är färdig.

Lycka till!

Kram Frida