fredag 13 november 2009

Bränsle

Förlåt att jag inte skrev något mer igår.

Jag hade flera ärenden efter jobbet och kom inte hem förrän vid halv nio, så datorn sattes aldrig på ;D.


Den goda nyheten är att ett förlag har börjat läsa mina manus och de hörde av sig och sa att de gillade det de hade läst. De bekräftade dock något som jag redan visste, att förlagen ogärna satsar på flera deckare. Däremot var de intresserade av att läsa annat av mig, vilket pssar utmärkt eftersom jag jobbar med två andra romaner!


Jag vet att detta naturligtvis inte behöver betyda någonting, men det är jättekul att få lite uppmuntran och nu har jag tillräckligt med bränsle för att skriva färdigt mina två romaner, vilket känns härligt!

10 kommentarer:

Fröken Film sa...

Jippie, jippie! Jag gläds otroligt mycket med dig. Trevlig helg!

Anonym sa...

Kul!!! Snart är det din tur. För det är inte om, det är när!

kram
Karina

Anonym sa...

Heja dej Frida. Roligt att läsa om dina framgångar.
Dessutom satte du nu igång något i mig. Har en tid inte känt så mycket för min lilla "deckare" men vill behålla miljöerna och så... Hmmm, ska bli kul att se vart detta leder.
Och dina böcker ska snart stå i min bokhylla, personligen signerade :).
KRAM och trevlig helg!

Therese sa...

Lovely!! :) Go Frida!

Nina sa...

Hej.
Kul att du får positiv feedback, det är man ju inte bortskämd med direkt. ;)
Jaså, börjar marknaden mättas med deckare säger du? Hm.. jag som just håller på att påbörja min första deckare...
Kram
Nina

Anonym sa...

Kul! Snart händer det...

Jonny sa...

Frida! Grymt! Du skrev ju sjukt bra redan för typ 10 år sen och nu är du ju fan författare! Finns det inte typ myspace för böcker eller nåt? Nåväl, oväntat att hamna här, kul o se att allt är fina fisken. Kör hårt och äg förlagen!

Anonym sa...

Varför gillar inte förlagen deckare? Jag trodde att det var sånt som folk gillade och att det var det som man borde bli bra på om man ville slå igenom.

För övrigt borde du kanske kontakta Babels redaktion och föreslår att de har ett program som handlar om svårigheten för människor som skriver bra, men som inte har ett känt namn, att få böcker utgivna.

Föreslå dessutom att du själv kan tänka dig att ställa upp i tv-soffan för en rimlig penning.

Lämna blygheten på sophögen och ring Babel!

kraum

FRIDA sa...

Hej alla!

Tack för era kommentarer. Jag hoppas verkligen att det är min tur snart, det här börjar ju nästan bli lite löjligt ;D.

För er som också skriver deckare, är det ni vill göra så fortsätt! Skrivandet måste handla om lust, jag tror inte att man kan producera bra saker om man inte tycker att det är roligt.


Anonym!

Jag har faktiskt funderat på att kontakta Babel. Det kanske inte vore någon dum idé. Fast samtidigt känns det ju lite pinsamt, vet inte om jag kan se mig själv i en TV-soffa. Jag tycker i vilket fall som helst att det hade varit spännande med ett program om just detta eftersom det finns så många med författardrömmar i Sverige!

Jonny, vad kul att du har hittat hit! Kan du inte lämna din e-mail så att jag kan få höra lite mer om hur det är med dig!


Kram Frida

Jonny sa...

Absolut! jonny(snabel-a)pucka(punkt)se