måndag 5 juli 2010

Bra tips!

Här finns mängder av bra tips! Välj ut de som passar dig och strunta i resten.



5 kommentarer:

Sara sa...

Tack för en mycket bra länk, blev inspirerad och glad. Och välkommen tillbaka till bloggandet!

Sara

FRIDA sa...

Hej Sara!

Tack. Jag var ganska nere när jag började läsa artikeln (det vanliga: jag kommer aldrig bli utgiven, jag kan inte välja vilken idé som blir mitt nästa projekt och varför ens anstränga sig när man ändå inte blir utgiven osv.), men tipsen gjorde mig på betydligt bättre humör.

Kram Frida

Madeleine sa...

Vilken bra länk! En del tips var väl mer åt det humoristiska hållet men väldigt inspirerande. Har bestämt mig för att våga skriva idag. Sitter just nu och försöker stolpa upp en grundberättelse att sen utgå ifrån eftersom mina tankar har en tendens att lägga fälleben för varandra =)

Mikaela sa...

Det var en bra länk även om vissa av dem gör att jag ifrågasätter mitt sätt att skriva, men det tyder bara på att jag kan bli bättre. Och så är det ju. Men jag tror det handlar om att hitta sin stil, sitt sätt.. En dag står vi kanske där men en tryckt bok i vårt hand som det står vårt namn på. Och du verkar ha många idéer i ditt huvud och ett sätt att få ner dem på papper. Lycka till!
Kram Mikaela

FRIDA sa...

Hej Madeleine!

Ja, skrivande handlar förvånansvärt mycket om att hålla sina tankar i schack. Gud vad man kan sabotera för sig själv om man blir för osäker.


Hej Mikaela!

Jag har verkligen märkt vilken process det är att skriva. Jag känner att jag får mer koll för varje alster och blir bara bättre och bättre (på att strukturera, organisera osv., kvalitén vågar jag inte uttala mig om ;-)). Jag tar alltid till mig av alla tips jag får och hoppas att jag, den dag jag blir utgiven, verkligen är redo för det. Tack för pepp!

Kram Frida