söndag 5 september 2010

Nytt manus
Har börjat på ett nytt manus i helgen. Jag har så svårt att bestämma mig för vilken av alla mina historier som jag ska fokusera på så just nu skriver jag på lite av varje (ingen bra idé alls eftersom ingenting då någonsin blir färdigt). Drömmen är ju helt klart att kunna lägga mer tid på skrivandet...

Jag är så galet nyfiken på hur det går för det manus som ligger hos förlagen och jag vill, vill, vill kontakta dem och fråga lite försiktigt, men jag vågar inte.


Ahh! Varför ska detta vara så himla komplicerat? Varför kan det inte bara räcka med att man älskar att skriva och berätta historier och att man lyckas få ihop hyggliga manus? Suck.

Några idéer om hur jag kan bättra på mina chanser? Ska jag söka till en dokusåpa, spela in en kortfilm om mig själv och lägga ut på youtube eller kanske satsa på att bli Sveriges näste man i rymden? Jag är beredd att prova nästan vad som helst (reserverar mig dock för allt som innebär att jag måste lämna min trygga skrivvrå, jag är aningen folkskygg).

3 kommentarer:

Anneli sa...

Ja, tänk om det var så lätt att man bara kunde få satsa på sin passion och skriva och få det antaget direkt. Vilken underbar värld det skulle vara :D Istället är livet fyllt av vånda och väntan. Jag håller tummarna för att ditt manus ska bli antaget :)

Ninas skrivarlya sa...

Förhoppningsvis kommer ditt manus att "tala för sig själv", så du ska väl inte behöva ta till så drastiska åtgärder som dokusåpor och sånt för att bli upptäckt. :D

Håller tummarna för att du snart får positivt besked.

FRIDA sa...

Hej Anneli! Tack. Och visst vore världen en bättre plats att leva på om alla kunde få tid över till sin stora passion (eller ännu bättre, jobba med den).

Hej Nina. I wish. Vi får väl se, man kan alltid hoppas.

Kram Frida