fredag 25 februari 2011

Från amerikanska filmer...

...har jag lärt mig att man ska äta Ben&Jerry-glass på följande vis:

Häll 1-2 matskedar mjölk över glassen och kör i mikron på full effekt ca. 10 sekunder.



5 kommentarer:

Therese sa...

Är det gott då Fritte? Låter konstigt nog som att det kan bli mummigt.

Åh, önskar att jag kunde ha hängt med er igår!! Hade ni mysigt? Stäcktittade på Downton Abbey istället, vilken för övrigt rekommenderas varmt! Det är en serie där man följer en adelsfamilj på godset Downton Abbey, serien början 1912. Godset ärvs förstås bara till män, och familjen har bara döttrar - problem uppstår när de tilltänkta arvingarna åker med Titanic och aldrig kommer tillbaka... Dessutom extra kul för att man får följa tjänstefolket i serien - vad de gör, deras skvaller osv.

Äh, svårt att beskriva, men bra! Trist nog visade det sig att avsnitt 7 som jag trodde var sista avsnittet är i själva verket bara sista avsnittet på säsong 1 - och att säsong 2 inte kommer förrän typ till hösten. Vad ska jag göra tills dess - allt hänger ju i luften tills dess!

Annars slutar jag på medicin nu, kirurgi/ortopedi/anestesi nästa vecka! Konstigt så fort det här halvåret gått! Längtar till våren nu, behöver bli lite piggare!

Stor kram till dig, Fina!

Ninas skrivarlya sa...

Mmm... B&J är ju så god som den är... Har inte testat med mjölk, men kanske ska göra det någon gång.

FRIDA sa...

Hej T!

Är galet förkyld och helt utslagen, men lovar att svara i ett mail så snart kraften återkommer.

Till T och Nina,

det är jättegott med mjölk. Iaf till glass med chokladsmak (new york super fudge och chocolate brownie). Se bara till att glasspaketet inte är för fullt.

Kram Frida

REMY.CREDIT sa...

behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC

REMY.CREDIT sa...

höver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757 Skicka oss ett e -postmeddelande remy.credit111@gmail.com Vi har ett lån till dig REMY.INC