fredag 12 augusti 2011

Nya färdigheter
Den senaste tiden har jag utvecklat en mängd färdigheter som jag aldrig tidigare trodde att jag skulle behöva. Jag har lärt mig att:

* äta med vänster hand
* tvätta bort bajsfläckar från en vit fåtölj
* köra en barnvagn och en kundvagn genom en smockfull matbutik samtidigt som jag handlar
* blogga med bara en arm
* byta blöjor i sömnen
* höra skillnad på en luftrap och en kräkrap


Bilden är lånad från sunsentinel.com

4 kommentarer:

Maria sa...

Bra jobbat:) Visst är det fullt av nya utmaningar. Själv är jag nybliven tvåbarnsmamma och jobbar på färdigheter som att amma, mata storasyster (inklusive dela maten) samt i bästa fall äta själv samtidigt. Eller amma samtidigt som jag går (för att hålla koll på storasyster). Men allt har ju sin charm. Jag undrar just vad man ska göra med all tid när barnen blivit tonåringar:) Eller i ditt fall är det väl givet, skriva ännu fler böcker:) Ser fram mot att läsa ditt alster när det kommit ut. Är något releasedatum bestämt? Hälsningar Maria

Kära Syster sa...

Tack för fina inlägg trots att jag fattar att du har fullt upp med annat. Väntar också med spänning på din bok:)

/Anna

FRIDA sa...

Hej Maria!

Man fattar inte hur mycket jobb det är innan man får barn och för mig är det helt omöjligt att förstå hur det ens är möjligt att ta hand om mer än ett barn samtidigt ;-)! Vi vågade oss iväg på en utflykt till ett shoppingcenter häromdagen och min flicka blev grinig och ville äta. Jag gjorde mitt bästa för att amma mitt bland alla människor, men det var svårt! Efter några minuter kom en annan mamma och satte sig vid bordet bredvid och började amma samtidig som hon hjälpte sina två andra barn att äta. Som om inte detta vore nog började hon SMS:a också! Jag blev alldeles paff och men insåg att med träning kommer färdighet och förhoppningsvis kommer allt bli lite smidigare med tiden.

Hej Anna!

Tack vad gulligt. Min bok kommer ut den 6 oktober!

Kram på er!/Frida

Åsa Hellberg sa...

Heja Frida:)