fredag 11 november 2011

Äckligt.
Ja, det är löjligt att bli provocerad, men jag kan inte hjälpa det.

Ronnie Woods nya flickvän är 25 år. Visserligen är det trendigt med kärleksförhållanden mellan unga tjejer och 300-åriga vampyrer, men detta är nästan ännu mer osmakligt.

Tror ni verkligen att hon är kär i honom som person eller utbyter hon bara sina tjänster mot pengar, sprit och uppmärksamhet?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Makt och pengar är sexigt. Se på Hugh Hefner, Håkan Juholt och Aristoteles Onassis, salig i åminnelse.Vad kan man mera säga?

Kram M

Ninas skrivarlya sa...

Skrattade gott när jag läste "300-åriga vampyrer" och såg bilden på Ron Woods... ;)))

Christin sa...

Vampyrer... hahaha :)

Pengar, sprit och uppmärksamhet, helt klart! Yes!

J sa...

Jag tycker att det är mycket mer osmakligt med inlägg som det ovan. För det första: det är väl deras ensak? För det andra: vad vet du om det? Världen skulle vara en bättre plats om vi inte ständigt fördömde det som vi inte förstår oss på. Känner du några som har ett förhållande med stor åldersskillnad? Det gör jag. De riskerar inte bli nedslagna på stan, men i vissa sammanhang blir de fan så mycket sämre bemötta än till exempel homosexuella, på lika fördomsfull grund.

FRIDA sa...

Hej J!

Jag förstår din poäng och jag håller med om att jag är fördomsfull i just den här situationen. Jag har inget emot ålderskillnad i ett förhållande, men här är det så uppenbart att det handlar om en maktobalans och jag kan sätta nästa vad som helst på att om RW inte varit känd och rik så hade den här tjejen aldrig tittat åt honom. Tycker man sedan att "köpt" kärlek är okej är ju det en annan femma.

MVH Frida

Katarina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Håller med dig Frida! Särskilt om man betänker det faktum att han förmodligen har barn som är betydligt äldre än den nya flickvännen. Jag kan inte låta bli att tycka det är osmakligt.

Sofia

Anonym sa...

mentioned almost all people pay their fiscal loans punctually in addition to devoid of problems
A number one debt aid organization wants the quantity of folks using these individuals pertaining to allow across payday loans credit card debts to two-fold this kind of. consumer debt charitable organization pronounces available purchase all the short-term, higher awareness personal loans the year of 2010. This nonprofit charities states a couple of years back may be people with them has been unimportant.
szybki kredyt na oświadczenie
szybki kredyt jasło
kredyt na dowód lucas bank
pożyczki oddłużeniowe
kredyty bez bik

http://kredytybezbik24.net.pl
http://szybkapozyczkaonline.com.pl
http://pozyczki-prwatne.net.pl