måndag 14 november 2011

Bokköpsugen

Jag är så sugen på att beställa böcker från Adlibris. Överhuvudtaget är jag väldigt sugen på att läsa, har inte riktigt vant mig vid det här med att bara ha 5- och 10-minutersluckor i mitt annars späckade dagsschema.

Förhoppningsvis kommer jag hinna med ett par stycken böcker så att jag kan komma med lite julklappstips här på bloggen!Har ni några riktigt bra boktips?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Alt av Kate Morton og Cecilia Samartin. Dessuten "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese. En perle! "Saras nøkkel" av Tatiana de Rosnay. "Det usynlige fjellet" av Caroline de Robertis. "Den motvillige fundamentalist" av Moshin Hamid. Sikkert maaaaange flere og, men dette rekker vel en stund eller?

Lisbeth

Ninas skrivarlya sa...

Jag håller just nu på och läser Shantaram av Gregory David Roberts. En fascinerande bok som jag har svårt att lägga ifrån mig. Rekommenderas! Lila Hibiscus av Chimamanda Ngozi Adichie är också bra. Längtar också efter att sätta tänderna i Sarahs Nyckel av de Rosnay... Det finns så många bra böcker att läsa!

FRIDA sa...

Tack för tipsen.

Ja, de räcker nog ett tag.

Kram Frida

Johanna Wistrand sa...

Flickan på kyrkogården av Maria Gustavsdotter. Ljuvlig bok med deckarinslag, utspelar sig i Uddevalla på 1820-talet. Boken lever kvar i mig 2 månader efter läsning:
http://www.dast.nu/recension/flickan-pa-kyrkogarden

FRIDA sa...

Hej Johanna!

Tack för tipset.

Kram Frida