torsdag 17 november 2011

Och nu då?

Jaha. Tjejen sover. Vad ska jag göra nu då?

Tittar på Babel. I realtid. Är Daniel Sjölin nervös? Han verkar tycka att det är svårt att intervjua Liza Marklund, vad tror ni?

9 kommentarer:

Kära Syster sa...

Intressant. Ska kolla på svtplay. /A

FRIDA sa...

Vad tyckte du? Verkar han inte väldigt "fnissig"?

Kram Frida

Kära Syster sa...

Hmm... det är möjligt. Men jag tycker nog mer att Liza inte riktigt samarbetar med honom vilket gör samtalet knöligt och ganska jobbigt att lyssna på.

Det var hursomhelst länge sedan jag såg eller läste en intervju med Liza (och ännu längre sedan jag läste en bok av henne), och man jag kan inte låta bli att imponeras av hennes sätt (eller framgång om man så vill).

Selfmade woman, synd att hon inte nappade på Daniels komplimang!

/Anna

FRIDA sa...

Ja, många verkar ha dubbla känslor när det gäller henne. Å ena sidan imponeras man av hennes framgång och pondus, å andra sidan känns hon inte helt igenom äkta (kanske för att hon ofta verkar hamna i försvarsställning) och jag tror nog att hon drabbas av en hel del "kulturförakt".

Hm. Undra vad de sa till varandra bakom scen? Där hade jag gärna varit en fluga på väggen ;-).

Kram Frida

Kära Syster sa...

Fluga, eller hur!

Håller med om det där med försvarsställning och tänker att hon borde kunna låta bli att tolka alla frågor som angrepp mot henne, vilket hon kanske inte alls gör, men hon får det att låta så. Tycker jag.

Fast mest tänkte jag på hennes entré, så synd att hon gömmer sig bakom håret när hon går in. Man vill ju se det där vända-sig-proffsigt-mot-publiken-och-vinka-och-le-à-la-Hollywood. Ett enkelt knep för att jag som tittare ska tro att hon faktiskt vill vara där. Jag tror liksom inte på att det är av blyghet...

Ojojoj, vad jag verkade ha mkt att säga i saken!

/A

FRIDA sa...

Men hon väcker ju känslor. Jag tror att man är så van vid att kvinnor har en "vara-alla-till-lags-attityd" vilket hon helt saknar. Och ja, hon verkar ju tolka alla frågor som angrepp, kanske är det medvetet för att skapa ett slags underdog-roll? Eller så känner hon sig väldigt ensam på toppen och är alltid beredd på en fight. Hade jag träffat henne hade jag nog haft en otrolig respekt för henne och varit lite smårädd. Hon framstår som väldigt tuff och självsäker.

Kram Frida

Johanna Wistrand sa...

Jag tänkte också på det. Han var lite annorlunda förra avsnittet också. Han kanske, mentalt sett, redan är på väg från jobbet han sagt upp sig från, och har , förståeligt nog, lite koncentrationssvårigheter?

FRIDA sa...

Hej Johanna!

Så är det kanske. Tråkigt att han slutar, vem kan fylla hans skor? Hoppas att det inte blir samma sak som med Filmkrönikan.


Kram Frida

Malin Roca Ahlgren sa...

Ja han blev verkligen nervös