tisdag 4 november 2008

Livet i en jordhåla


I Metro idag har ett gäng människor intervjuats angående om de tänker stanna uppe p.g.a. nattens valvaka. En av dem som reportern har pratat med säger: "Nej...jag visste inte ens att det var val." Jag höll på att trilla av bussätet när jag läste detta. Är människan inte riktigt klok eller skojar han bara? Hur kan man ha missat att det är val i USA? För att undgå detta enorma jippo måste man inte bara undvika all media (TV, tidningar, radio, Internet, löpsedlar) utan även låta bli att prata med andra människor. Hur är detta möjligt, lever han i en jordhåla eller?
Jag blir faktiskt arg på människor som inte visar något intresse för resten av världen. Självklart kan jag förstå om man inte är intresserad av politik men att inte ens vara medveten om USA-valet är skrämmande. T.o.m. de allra yngsta eleverna på vår skolan vet om att det är val. Argh!

Ja ja. Nog om detta. Jag har fortfarande inget Internet och därför blir det max ett inlägg om dagen. Maria har bett om ett smakprov från "Stormhav" och det tycker jag hade varit jättekul att publicera här på bloggen. Jag måste nog dock tänka igenom det först innan jag vågar...

Ha det bra och håll tummarna för att vi vaknar upp till ett mindre inskränkt USA!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Förstår att det är en stor grej att lägga upp ett smakprov. Vet inte om jag själv skulle ha vågat det faktiskt.

Jag får väl annars hålla mig tills den kommer ut i bokhandeln i stället! ;-)

Gör det som känns rätt för dig. Men det är jag ganska säker på att du kommer göra! :-)

Anonym sa...

Håller tummarna för Obama!
Ha det bra..
MVH
Kristina

FRIDA sa...

Hej Maria!

Ja, det kan nog vara dumt att publicera delar av boken, men jag blev ändå jättesugen på ditt förslag ;-)!

Hej Kristina!

Det gjorde jag också! Vilken tur!

/Frida