torsdag 15 januari 2009

Bloggvärlden

Jag har försökt orientera mig i bloggvärlden. Jag gissar på att det finns hur många bloggar som helst. Det är helt sjukt. Alla har en blogg. Svenskarna är verkligen ett skrivande folk.






Min man tycker att jag ska skaffa en sådan här. För vilka pengar undrar jag? Om någon därute är sugen på att sponsra mig kan ni lämna er e-mailadress i en kommentar så hör jag av mig ;D!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Katerina Janouch tipsar om din blogg idag.Jag tar det som ett enormt gott tecken på framtida utgivning av dina verk:

Anonym sa...

Och jag tror på dig också, fast jag inte känner dig.

Varför tror jag på dig? Jo, för jag tror verkligen på att man ska vara rar, rolig och tydlig för att även lyckas som författare och det verkar du vara. Sympatisk liksom.

Och att din bok är bra - därom verkar inte råda några tvivel. Du skulle inte kunna lägga upp något litet smakprov då och då?

Jag hittade förresten den här jätteintressanta länken igår om Camilla Läckberg, alltid kul att läsa om hur det gick till bakom kulisserna.

http://www.svb.se/SvB_papper/2006/Nummer_14/141131

Kram!

Anonym sa...

Frk Läckberg och undertecknad är båda från Fjällbacka, jordens vackraste plats.

Har ni inte planerat någon sommarsemester redan är mitt tips glasklart.

FRIDA sa...

Hej!

Tack för tipset Åsa. Man kan ju alltid hoppas ;D. Fjällbacka låter som ett mysigt resmål. Är det inte konstigt att gå runt i sin hemstad och tänka att där blev den karaktären mördad och där hittades den karaktären död? Eller du kanske inte har läst något av Läckberg?


Simona, vilken underbart gullig kommentar. Tackar ödmjukast. Den kommer jag återkomma till när jag får mitt nästa refuseringsbrev!

Jag hade hemskt gärna lagt ut smakprov från boken, men jag är orolig över hur det påverkar rättigheter osv. Vi får se vad som händer i de närmaste...


Kram Frida

Anonym sa...

Ja, visst har jag läst alla hennes böcker. Det är lite annorlunda att läsa när man känner till varje gatsten. Det bor 900 personer i byn, så den är inte särskilt stor.
"Isprinsessans hus" är sisådär 100 meter från mitt (numera sålda)hus.
Och Kungsklyftan (där hon placerade 3 andra lik) är 50 meter åt andra hållet.

Jag har 1 st yngre kusin, och tillsammans med honom har hon skrivit en kokbok.Själv har jag köpt flera X och gett bort som presenter, jag nyttjar ju inte kokböcker...:)

Hoppas kvällens middag smakade bra!