tisdag 17 mars 2009

72 timmar


Jag var på strålande gott humör när jag kom hem eftersom Telia hade lovat att mitt nya SIM-kort skulle finnas här så att jag kunde "komma åt" min stulna mobil. Jag har såklart varit ledsen över att mobilen är försvunnen men tänkt att jag iaf kommer kunna lyssna av ev. meddelanden (t.ex. från en förläggare).

När jag väl hade lyckats pilla in SIM-kortet i makens mobil och låst upp numret ringde jag till mobilsvar.

Jag vet att där finns meddelanden eftersom jag själv ringt ett flertal gånger och bett och bönat tjuven att lämna tillbaka min telefon.

Till min förvåning fick jag höra att röstbrevlådan var tom. Tom? Hur var det möjligt?

Jag ringde genast till Telia och fick där veta att meddelanden endast sparas i 72 timmar. Ahhh! 72 timmar. Det innebär att ett förlag kan ha kontaktat mig, men antagit att jag inte längre är intresserad eftersom jag inte svarat på deras meddelande.

Nej, det får inte vara sant. Kan sådant verkligen hända? Jag tror inte det. Eller, jag är alldeles övertygad om att det inte är så. Omöjligt, det är var det är. Inte ens med all världens otur kan det gå så illa. Eller hur?

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Jag tror att de inte ger sig så lätt om de har gjort sig besväret att ringa. De återkommer! Såklart! De vill ju inte missa en bra affär. :) Förstår frustrationen! Det är faktiskt väldigt kort tid att spara meddelanden!

Frida sa...

Tack Pernilla!

Jag tyckte också att det var kort tid. Vad händer om man är bortrest en vecka t.ex.?

Jag hoppas verkligen att de inte ger sig så lätt.

Kram Frida

maria sa...

Frida, du borde byta abonnemang. Tre tillexempel håller meddelandena så länge jag inte lyssnat på dem. Det är en aningen bättre deal än 72 timmar. Om det inte är så att tjuven lyssnat av alla meddelandena.. iofs.