tisdag 3 mars 2009

KändisskvallerFörra veckan lovade jag lite känddisskvaller från min tid i London.

År 2000 jobbade jag i the Levi's Store på King's Road i södra London. King's Road är en "fin" shoppinggatan i Kensington, inte långt från Sloan Street och Knigthsbridge där man hittar Chanel, Prada, Harrods m.fl.

Under min ganska korta tid som butiksbiträde träffade jag på en hel del kändisar. Bl.a. sålde jag kläder till Skunk Anansie och stötte ihop med Minnie Driver. Mest spännande var det nog att träffa Kylie Minogue, Noel Gallagher och Ringo Starr.

Kylie Minogue var pytteliten, förvånansvärt blek och oglammig och otroligt artig och trevlig. Hon hade hängt undan en jeansjacka som hon bad mig ta fram. "Den är undanhängd i mitt namn", sa hon försynt. "Ja, Kylie alltså, Kylie Minogue". "Jo, jag vet", svarade jag.

Noel Gallagher var inne och köpte två par manchesterjeans till sin dåvarande flickvän i alla hjärtans dag-present. Han var också väldigt trevlig och såg mindre och vanligare ut än vad man tror.

Ringo Starr kom in med sin Bond-flickvän och var på strålande humör. Han sjöng hela tiden som han var inne i butiken och hoppade upp och satte sig på en jeanshylla (en låg hylla alltså, eller kanske snarare en möbel). Han och flickvännen köpte inga jeans, men flera t-shirts.

Utöver dessa såg jag en hel del andra stora kändisar som jag kan berätta om vid ett senare tillfälle.

Hugh Grant träffade jag tyvärr aldrig, men jag sålde jeans till honom genom en assistent och vet därmed hans jeansstorlek (det ni!). Jag sålde även 40 jeansjackor till en av Madonnas musikvideos (också genom en assistent).

2 kommentarer:

stinabloom sa...

Ojojoj... nu flämtar mitt kändiskåta jag. Ett jag som jag är LITE mindre stolt över... ;)

Jag gillade särskilt Kylie-historien.

Frida sa...

Hej Stina!

man måste få lov att vara lite impad av kändisar, särskilt de som var populära när man själv var tonåring. Det tillhör naturens lagar. När Noel Gallagher handlade av mig höll jag på att kissa på mig. Jag minns fortfarande hur jag skakade i hela kroppen då jag försökte koncentrera mig på att inte se alltför nervös ut och dra hans svarta American Express.

Kram Frida