tisdag 3 mars 2009

Nu bär det av...


Nu är nästan allting packat. Jag är en aning stressad, det är ju många bitar som ska på plats och jag är ovan att resa ensam. Dessutom ska det regna under hela den tid som jag är i Amsterdam (95% luftfuktighet), ett faktum som har lagt krokben för mina planera på att välkomna våren något mer lättklädd än vanligt.

Men oj vad kul det ska bli! Jag tycker nästan att packningen av handbagaget är viktigast. Man måste ha med sig god lektyr, snacks, tuggummi, mer snacks, medicinväska med plåster och huvudvärkstabletter, pass och biljetter (såklart) och slutligen mindre god lektyr = jobbmaterial.

So long!

5 kommentarer:

Tessy sa...

Ooooh, vad härligt! Hoppas du får det fantastiskt! Under tiden du är borta ska jag ta tag i att svara på dina frågor (är massor att göra, har börjat läsa in mig på dom men därifrån till att skriva har jag inte kommit).

Ha det BÄST!
Stor kram från Therese

Anonym sa...

ha det bra!

/Karina

Frida sa...

Hej Tessy!

Det är ingen fara, jag har ändå inte hunnit skriva någonting. Jag antar att du har lika mycket att göra som jag har ;).

Hej Karina! Tack, det ska bli jättehärligt. Om jag inte hade så mycket annat spännande att bita i så skulle jag passa på att läsa om en gammal favoritbok som heter "Reykjavik 101" och som delvis utspelar sig i Amsterdam.


Kram Frida

Anonym sa...

Bra packning.
Hälsar Malin Persson

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色