tisdag 3 mars 2009

Nu bär det av...


Nu är nästan allting packat. Jag är en aning stressad, det är ju många bitar som ska på plats och jag är ovan att resa ensam. Dessutom ska det regna under hela den tid som jag är i Amsterdam (95% luftfuktighet), ett faktum som har lagt krokben för mina planera på att välkomna våren något mer lättklädd än vanligt.

Men oj vad kul det ska bli! Jag tycker nästan att packningen av handbagaget är viktigast. Man måste ha med sig god lektyr, snacks, tuggummi, mer snacks, medicinväska med plåster och huvudvärkstabletter, pass och biljetter (såklart) och slutligen mindre god lektyr = jobbmaterial.

So long!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ooooh, vad härligt! Hoppas du får det fantastiskt! Under tiden du är borta ska jag ta tag i att svara på dina frågor (är massor att göra, har börjat läsa in mig på dom men därifrån till att skriva har jag inte kommit).

Ha det BÄST!
Stor kram från Therese

Anonym sa...

ha det bra!

/Karina

FRIDA sa...

Hej Tessy!

Det är ingen fara, jag har ändå inte hunnit skriva någonting. Jag antar att du har lika mycket att göra som jag har ;).

Hej Karina! Tack, det ska bli jättehärligt. Om jag inte hade så mycket annat spännande att bita i så skulle jag passa på att läsa om en gammal favoritbok som heter "Reykjavik 101" och som delvis utspelar sig i Amsterdam.


Kram Frida

Anonym sa...

Bra packning.
Hälsar Malin Persson