söndag 19 april 2009

Godnatt

Jag tänkte lägga upp några inspirerande bilder, men tyvärr är alla kamerabatterier urladdade så det får bli en annan gång.

Godnatt!
Det här längtar jag efter. Vad längtar ni efter? Kan ni inte skriva twitterinlägg?

6 kommentarer:

Frida sa...

Glass i solen. Gå barfota i gräs. Ligga på marken och titta på moln.

Kram Frida

Anonym sa...

Picknick på stranden med varm, vit sand mellan tårna. Att grilla lax på engångsgrill och krispig sallad med sugar snaps och mango chutney-dressing. Friskt vitt vin ur kylväskan och sen luta sig tillbaka i solstolen med en riktigt god bok. Det längtar jag efter nu.
I kväll var jag på bio. Varning!!! Slösa inte bort 2 h 15 min på The Boat that Rocked. Riktigt pissdålig film med uselt manus, även om musiken förstås var bra.

Kram M

Frida sa...

Hej M!

Det låter härligt.

Vad synd att filmen var dålig! Den har ju fått blandad kritik, trist att behöva bli besviken!

Kram Frida

Therese sa...

Lyxen att få läsa en bok. Kunna låta en hel dag gå utan att göra något vettigt överhuvudtaget. Vara i solen. Hinna umgås med människor. Spela spel. Äh, listan med längtan och önskningar skulle tråka ut dig till slut, så jag ger upp här. Med ett tillägg: Sitta i glatt sällskap och sol på din härliga balkong!

KRAM!

Frida sa...

TW. Din stackare. Jag har iaf turen att kunna vila mellan varven och klämma en och en annan bok.

Det ska bli solmys på min balkong! Jag undersöker passande datum.

KRAAAM Frida

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色