torsdag 27 augusti 2009

Radikal förändring


Idag ska jag till frissan.

Funderar på att göra något radikalt. Jag är så trött på mitt långa, toviga, torra hår. Tänk vad skönt att vara kortklippt.

Fast jag vet att jag kommer ångra mig. Lockigt hår är ofta ännu mer svårtskött när det är kort.

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Jag färgade mitt två nyanser mörkare och saknar mitt blonda.
Med det sagt, en liten bit i taget är nog det bästa:)

Kram Åsa

Therese sa...

Hej Frida! Blev det en förändring igår? Måste bara säga att jag precis nyss satt och läste lite på Hannah Graafs gamla blogg, frågor och svar. Och gissa om jag blev glatt överraskad när jag hittade dig där! Bra marknadsföring av din egen blogg, btw! :)

Brukar du följa Hannahs blogg? Jag har blivit helt hooked av både hennes och hennes mans, Peter Karyds. Han är otroligt rolig tycker jag, och hon är helt fantastiskt mysig och verkar vara så genuint snäll. Hon är mao inte överhuvudtaget som jag en gång tänkt mig.

Hoppas du har det toppenhoppenbra! Vi får se till att träffas snart! KRAM!

Valentine sa...

Hur blev det? kan vi inte få ett litet smakprov?

Kram M

Erik sa...

Jag röstar på tuppkam alternativt totalsnagg. Det hade varit modigt av dig att låta dina läsare besluta frisyr i slutändan :D

Lina sa...

Hej Frida!
Jag var till frissan igår. Såååå skönt. Har klippt mig själv sista året (ja, det syntes tyckte frissan!) så det var dags att få lite ordning på rufset. Blir aldrig riktigt nöjd när jag klipper mig, men när jag kom hem och fick greja lite själv så blev det bättre. Tog ca 10 centimeter och klippte upp det för att få fram lite mer lockar, Nu är det axellångt och borsten fastnar inte längre i några risiga toppar! Hur kort klippte du? Kram Lina

Frida sa...

Hej Åsa!

Jag brukar gilla mörkare hårfärger på hösten. Jag hoppas att du vänjer dig, om inte annat går ju håret att färga om ;D.

Therese, ja det blev det. Kommer snart ett inlägg om det. Jag har inte blivit jättefångad av Hannahs blogg men visst är det intressant att få se helt andra sidor av personer man har en bestämd uppfattning om! Vad roligt att du hittade min kommentar.

Ja, hoppas att vi kan ses snart. Kanske vi kan träffas och ta en lunch/fika/middag någon dag den här eller nästa vecka?

Hej M, det kommer ett smakprov...

Hej Erik, vilken bra idé! Nästa gång får läsarna rösta...

Hej Lina!

Jag klippte också av dryga 10 cm. Det är verkligen skönt att göra sig av med det slitna sommarhåret. Jag hatar dock när frisören gnäller om att håret är slitet mm. Jag vet ju redan att det är slitet annars hade jag inte kommit dit och jag vill ju inte sitta där och behöva skämmas. Jag vet såklart också att de vill att jag ska gå och klippa mig var 6:e vecka men jag har inte råd med det och deras kommentarer gör ibland att jag drar mig ännu mer för att gå dit ;D.


Kram Frida