onsdag 28 oktober 2009

Anna Clarke

Min nya roman som har arbetsnamnet "Anna Clarke" har kommit så här långt: 26 740 ord. Det betyder att ca. en tredjedel av manuset är färdigskrivet (eller en fjärdedel, jag har en känsla av att denna bok kommer bli lång).Boken är en unik och ovanlig kärlekshistoria som handlar om hur människor påverkar varandra, att alla har möjlighet att förändras och utvecklas och att man aldrig ska ge upp sina drömmar. Boken speglar dessutom ett nytt Sverige som kanske är på väg mot en mörkare framtid än vi tror.


Vad säger ni, låter det spännande?

7 kommentarer:

Simona sa...

Hm, låter spännande. Läser just Olle Lönnaeus debutdeckare som jag inte just precis minns nmanet på men osm fick mycket bra ercensionar av Lotta Olsson i DN. kanske nåt för dig? Den låter lite lika tematik. Annars tycker jag roman + spääning låter = spännande!

FRIDA sa...

Hej Simona!

Vad spännande! Det är ju extra kul att läsa nya deckare eftersom kraven är så höga och det är intressant att se vad förlagen anser är "tillräckligt unikt" för att de ska ge ut.

Berätta gärna mer när du läst färdigt.

Kram Frida

Anonym sa...

Jag föredrar jag karaktärer med svenska namn eller svenska "invandrarnamn". Amerikanska namn känns lite b-aktigt. Det finns redan så mycket amerikansk litteratur. Dessutom känns ett personnamn som boktitel lite trist. Men skriv som du själv - och förlagen - tycker är bäst! :-)

FRIDA sa...

Hej anonym!

Jag förstår inte riktigt vad du menar med att du föredrar svenska namn, Anna är väl ett svenskt namn?

Namnet är som sagt ett "arbetsnamn" och inte titeln på boken.

/Frida

Fröken Film sa...

Oh, du är så modig som outar dina projekt här. Mycket spännande! Och jag tycker storyn låter superfin, håller själv på med en kärlekshistoria... (fast mer än så vågar jag inte säga:))

Dakota sa...

Låter mycket spännande! =)

FRIDA sa...

Hej FF och Dakota!

Tack. Vad ni är snälla. Det är läskigt att outa sina projekt även om det lilla man berättar egentligen inte säger någonting. Tack för era uppmuntrande ord!

Keep on writing!
Kram Frida