tisdag 21 juni 2011

Det bästa århundradet?

Det är tydligen inte bara jag som förtrollats av 1700-talet.

4 kommentarer:

Julia sa...

Drömma om överklassen kan man ju alltid, men stackars alla de verkliga kvinnor och män som fick slita i anletes svett för att dessa få rika skulle kunna leva ett liv i lyx och överflöd.

Maria Engelwinge sa...

Hej Frida!
Jag har sett dig på flera av mina bloggvänners sidor så nu tänkte jag att det var dags att "kolla in" dig:). Jag var precis i din situation för ett tag sedan (min debutroman släpptes i maj). Gillar din blogg! Länkar till dig och återkommer!
Kram, Maria

Ninas skrivarlya sa...

Åhhh, aj lööööve 1700-talet. Skriver mitt andra manus nu som utspelar sig under 1700-takets slut i Stockholm. :) Såg artikeln imorse som du länkar till och sög i mig varenda bokstav. :) Ser sååååååå fram emot din bok så du anar inte!
Kram

FRIDA sa...

Hej Julia!

De människorna kommer du kunna läsa om i min roman "Charlotte Hassel" som innehåller en rejäl portion samhällskritik.


Hej Maria!

Vad roligt! Jag ska gå in och titta på din blogg också och om några månader kanske vi kan utbyta erfarenheter. Det är ju ganska omvälvande att bli utgiven och verkligen något som man kan behöva diskutera med andra!


Hej Nina!

Vad roligt! Jag visste inte att du skrev om samma tidsperiod. Det är verkligen fantasieggande även om det krävs väldigt mycket för att hitta rätt ton osv! Håll mig gärna uppdaterad om hur det går!


Kram Frida