onsdag 1 februari 2012

Avundsjuk på Blondinbella

Jag tycker att det är inspirerande att se en framgångsrik tjej som Blondinbella. Hon verkar ju göra precis vad hon vill och har lyckats bygga upp en karriär kring det. Just nu är hon på en lyxkryssning i Karibien, något som jag länge har drömt om.

En dag vill jag också tjäna tillräckligt med pengar för att kunna kryssa runt i Karibien! Nu är jag i och för sig lärare så Karibien kanske är lite för dyrt, men Medelhavet borde jag väl kunna ha råd med.

En dag vill jag åka på kryssning i Medelhavet! Fast sådana är förmodligen också ganska så dyra och som lärare kan man ju aldrig åka "off-season".

Hm. En kryssning till Tallin då, med övernattning, det borde väl inte vara ouppnåeligt?


En dag vill jag åka på kryssning till Tallin, MED övernattning. Ja, det låter bra, jag tycker att vi bestämmer så.Bilden är lånad från Blondinbellas blogg.

5 kommentarer:

Kära Syster sa...

Hahaha, jag är helt på din linje!

/Anna

Pernilla Alm sa...

Jo. En lärare som sparar föräldradagar kan åka off season. Hett tips. :) (Förlorade just alldeles för många som passerade bäst före datum när stortjejen fyllde 8):

Ninas skrivarlya sa...

Vi var på bröllopsresa i Karibien och kryssade runt. Den bästa resan jag nånsin gjort. Nu sparar vi pengar så vi kan åka dit igen när jag fyller jämnt nästa gång... ;)

Anneli sa...

Inte för att det är något fel med Tallin, men det är klart du ska kryssa i Karibien. Det är en mänsklig rättighet :)

Maken och jag gjorde det på vår bröllopsresa och det var verkligen sagolikt.

Går det att köpa ett signerat ex av din bok, så kan jag hjälpa till med några kronor :)

FRIDA sa...

Hej alla!

Ja, en kryssning i Karibien hade ju inte varit helt tokigt. Kanske kan man dra av det som inspirationsresa? Åh vad jag blir avundsjuk på alla er som varit där, är så sugen.

Hej Anneli, det kan vi säkert fixa. Maila din adress till mig på frida.skybeck@gmail.com.

Kram Frida