måndag 6 februari 2012

Örter i min finkrukaJag blir glad av två saker: att ha fina blommor hemma och att ha härliga, färska örter i maten.

Dessvärre är jag ganska dålig på att ta hand om mina blommor och de dör ofta alltför snabbt (eller står och blir vissna och hängiga). Men nu har jag kommit på en lösning! I stället för att köpa blommor köper jag färska örter till mina finkrukor.

Eftersom jag använder örterna står de sällan mer än 1-2 veckor och hinner inte riktigt bli vissna även om jag glömmer att vattna. Perfekt ju!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint!


Ha en bra dag.

Kram Jenna

FRIDA sa...

Tack Jenna!

Detsamma.

Kram Frida

Lina sa...

Vilket bra tips! Jag har död på det mesta i blom- och krukväxtväg så det här ska jag ta efter. Älskar också örter och dessutom är det både vackert och väldoftande.
Kram Lina

Lina sa...

Hej igen! Är medlem i Bonniers Bokklubb och satt och bläddrade i nya numret av medlemstidningen (Bokspegeln). Och vad ser jag där om inte DIN BOK!!!!! Självaste Charlotte Hassel finns med i kategorin Svenska Röster. Åh, vad glad jag blev! Grattis! Om du inte sett tidningen så står det såhär som kommentar till boken, utöver en beskrivning av handlingen:
"Vem är den mystiska kvinnan bakom masken på Stockhoms slott? Dröm dig bort i detta härligt fängslande kärleksdrama!"
Stor kram, Lina

FRIDA sa...

Hej Lina!

Tack! Åh vad roligt att du såg den där. jag känner mig jättestolt över att Bokspegeln ville göra helsida av min bok. Så roligt!

Tack för rapporteringen.

Kram Frida